loading

Трябва ли да се променя електрическата инсталация ?

Ще е необходима адаптация на зарядната станция на електро автомобила към вашата електрическа инсталация. Трябва ли да се преправя електрическата инсталация ? – Не не трябва. В случаите се избира еднофазна или трифазна зарядна станция. Това е силно свързано с параметъра за зареждане в случаите бавно или бързо зареждане на вашия автомобил. Монтирайте зарядна станция за безопасно зареждане на електромобила ви. При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас на посочените телефони. Безплата консултация от професионални електротехници Бургас и региона. Ние от „Електротехник – Бургас “ ще изслушаме вашите желания и ще ви предложим най-ефикасния метод за постигане на Вашата цел ! 

Монтаж и изработка на станция за зареждане на електрически автомобили

Изготвяне на офера за монтаж и инсталация за станция за зареждане на електро автомобили

Монтаж на зареждащи електрически станции за коли

 Ще получите персонална оферта, базирана на Вашите реални нужди и най-добрите текущи решения на пазара, за да предложим най-доброто решение.

Инсталация и монтаж

Процесът по инсталация и монтаж на електрическата станция, се извършва от експерти, които вземат предвид всички необходими фактори, за да гарантират безопасността правилното ползване на продуктите, които предлагаме. Даваме гаранция за нашите услуги.

“ Електротехник Бургас „В рамките на дни служителите на нашия екип, успя да направи оглед, предложение за изпълнение и монтаж на монофазната зарядна станция. Ние изградихме изцяло ново трасе за нуждите на зарядната станция на електромобила, съобразено с наличната инфраструктура на сградата.

  • – Богатите наличности на зарядни станции ни позволяват бърза реакция и монтаж за нашите клиенти
  • – Без компромиси при избора на материали и компоненти, без компромиси при монтаж
  • – Целта ни винаги е да предоставим максимално удобното устройство, което да даде всичко, от което нашите клиенти се нуждаят и съобразено с възможностите на обекта
  • Зарядните станции могат да бъдат разделени на няколко типа в зависимост от мощността, времето за зареждане и видовете електромобили, които могат да се зареждат на тях:

Зарядни станции в домашни условия: Тези станции се монтират у дома на собственика на електромобила и позволяват редовно зареждане през нощта или през времето, когато автомобилът не се използва.

В зависимост от страната или региона, в който се намирате, може да съществуват различни видове зарядни станции и стандарти за тях. Те могат да използват различни типове конектори и комуникационни протоколи, които да се съобразяват със спецификациите на различните марки и модели на електромобили.

Бързи зарядни станции (Fast Chargers): Тези станции предоставят по-голяма мощност и съкратено време за зареждане. Те са разположени предимно на пътища, автомагистрали и на места с висока проходимост, но могат и да бъдат инсталирани по къши, заведения, парко места и др. Този тип зарядни станции, може да зареди батерията на електромобила в рамките на около 20 минути до няколко часа, в зависимост от модела на зарядката и автомобила.

Позвънете сега